Голлівудські актори Бред Пітт і Дженніфер Еністон розлучилися в 2005 році, але фанати все ще сподіваються на їх можливе возз'єднання, адже зараз вони обоє вільні. Нещодавно в мережі з'явилася цікава інформація про те, що Бред і Джен активно спілкуються і часто ходять один до одного на вечірки.

При цьому деякі джерела наголошують, що іноді їх спілкування стає дуже кокетливим і це безумовно помічають оточуючі.

"Коли вони разом, вони мають заразливу енергію, хоча наполягають на тому, що їх стосунки абсолютно платонічні і не більше того", - повідомив інсайдер Us Weekly.

Бред Пітт та Дженніфер Еністон
Бред Пітт та Дженніфер Еністон

На його думку, між Піттом і Еністон – міцний зв'язок, тому що вони пройшли довгий шлях разом. Після їх розставання Джен знадобився час, щоб залікувати душевні рани, а Бреду – щоб переосмислити те, що трапилося і перестати звинувачувати себе в тому, що він погано з нею повівся.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Минуло багато років, і тепер їх стосунки стали набагато кращими. Раніше близькі до пари джерела говорили, що Пітт давно просив вибачення у Еністон, і вона його пробачила.

Нагадаємо, Бред Пітт вперше після розлучення з Анджеліною Джолі розповів про нові романи.

Як повідомляв портал Знай.uа, діти Бреда Пітта залишили його на самоті в день народження.

Також портал Знай.uа писав, що Бред Пітт і Дженніфер Еністон несподівано зблизилися перед новорічними святами.