Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне спільне фото з чоловіком, зігравши в його гумористичному фільмі "Едуард Суворий. Сльози Брайтона" одну з головних ролей. Так, артистка стала його коханою, вірменською балериною, яку звуть Айя.

"Суворий балет 🤪🩰
Ви ж пам'ятаєте, що завтра прем'єра документального фільму «Едуард Суворий. Сльози Брайтона»?!! 🎞💣
До перегляду обов'язковий!!!!", - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Так це комедія чи як???", "Христина, це Ви на фото?😂😂😂", "А у Гаріка правда є проріз між зубами, тому що під час ефіру передач я цього не помічала)", "У Вас Христина такий красивий чоловік! Особливо на цій фотокартці👌", "Ха!!!!Гарік,ХРИСТИНА-ви найкращі!!!!😘👍💥", "А хто поруч з Гаріком?", "Вами можна нескінченно захоплюватися 😁😁😁💐💐💐", "Гарік прикольний🔥😂".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.