Буквально нещодавно колишню тенісистку Анну Курнікову помітили на вулиці з сильно випираючим животом. У мережі відразу поповзли чутки про другу вагітність дружини співака Енріке Іглесіаса.

На свіжих фотографіях видно, як Анна гуляє вулицями Майамі. Знаменитість не зраділа незваним фотографам. За їх словами, вона намагалася приховати помітно кругленький живіт, відтягуючи куртку руками в кишенях.

До речі, офіційний аккаунт Курнікової в Instagram не оновлювався ще з жовтня 2019 року. На думку ЗМІ, слідом за народженням двійні спортсменка готується подарувати співакові і третю дитину.

Крім того, дівчина змінила своє прізвище у соцмережі на Курнікова-Іглесіас. Про офіційне весілля ще нічого невідомо, але це може бути натяком на те, що довгоочікуване одруження все-таки відбудеться на тлі нової вагітності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко поділилася секретами сімейного щастя, позуючи з родиною на обкладинці популярного глянцю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко виставила ніжне фото з маленьким сином, розкривши свій головний секрет.

Також портал Знай.uа писав, що донька Світлани Лободи Єва вперше дала інтерв'ю Максиму Галкіну: "Мамо, скасуй концерти".