Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм кепським характером, шпагатами і любов'ю до лазні, часто публікує в мережі фото своїх розваг. Так, цього разу артистка показала у своєму Instagram фото, на якому з'явилася на красивому пляжі біля океану у невидимому бікіні.

Раніше скандальна балерина хвалилася шанувальникам, що збирається полетіти до океану, схоже, це вона і зробила. Геолокація в мережі до її свіжих пляжних фото свідчить про те, що вони були зроблені в Таїланді. На новому фото Волочкова відображена лежачи на животі на білому піску пляжу біля самої води. На ній червоний купальник-бікіні, який майже непомітний на засмаглій шкірі. Настя за звичкою витягла ноги, здається, вони в неї і не згинаються зовсім. У підписі до фото балерина написала: "Коли можна полетіти, просто радіти і любити". Фолловери артистки звичайно ж почали обговорювати її нове фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.