Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, зробивши шпагат на яхті в яскравому міні-бікіні і засвітивши всі сороміцькі місця.

"Сьогодні я Капітан.💃 Поки багато хто приходить в себе від святкування Нового року , я відновлюю свої фізичні сили від навантажень, розтягую задоволення від неймовірної компанії, моря, сонця, любові, яхт, веселощів, радості!...", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери підняли Анастасію на сміх: "Тема труся розкрита не повністю 😁", "Фотошоп на талії", "Вульгарно", "Спробуйте мити, а не провітрювати шпагатом", "Господи, одне і теж😢", "А яхта на причалі другий день😂😂😂😂", "Капітан Висячий млинець!!!".

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.