Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив трепетне спільне фото з актрисою студії "Квартал 95" і "Жіночий квартал" Оленою Кравець, привітавши її з днем народження. Так, артистка відсвяткувала 43-річчя 1 січня, а сам Сергій вибачився, що припізнився і злегка заплутався в числах.

"Оленка @lennykravets , краще пізно.. З Новим Роком🎄 і З Новим Роком🎂, дорога! Будь здоровенька! Щастя тобі і твоїй прекрасній, величезною родині!!! Обіймаємо!🥳", - трепетно підписав Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Який все таки Бабкін класний, щирий, уважний!", "Симпатяги!!!!🐝🐝👒💌", "Класно 😘😘", "Як брат з сестрою🙈", "Здорово!) це на Лізі сміху, мабуть, фотографувалися)".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.