Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості виставив уривок з прем'єри власного новорічного комедійного фільму "Едуард Суворий. Сльози Брайтона", за сценарієм відправившись на конурс "Европесенье 1974", прототип "Євробачення". Так, артист спародіював виступ Діми Білана, який приніс перемогу Росії в 2008 році, а Асмус зіграла його кохану, балерину, яка вилізла з роялю.

"Переможна пісня Едуарда на Европесеньи 74! Може з нею поїдемо на Євробачення ще раз ? )", - поцікавився Харламов. Фолловери не пройшли повз: "Крутіше нікуди!👏👏👏👏👏👏👏😂❤️", "Дуже тонкий гумор !!! Молодці 👏👏👏 ", "Це 100% хіт 😀🤟", "Сумашедшая 🔥🔥🔥", "Просто елітна наркоманія! Дякуємо за шедевр! Геній!", "Сміявся до сліз 😂", "Річ👍 За душу бере💪💪💪".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.