На сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram з'явилося нове незвичайне фото, а в підписі до нього "кварталівці" похвалилися важливою новиною. Як виявилося, "Вечірній квартал" – став найкращою розважальною програмою року. У період 31 грудня – 1 січня це шоу подивилися майже 14,5 мільйонів глядачів.

На фотографії, яку опублікували на сторінці студії в соцмережі, можна побачити акторів "Кварталу 95" Євгена Кошового і Олену Кравець, яка тримає за руку відомого українського боксера-чемпіона Олександра Усика. Хто дивився "Квартал" в новорічну ніч, знають, що в одній зі сцен концерту Усик зіграв коханця героїні Кравець. У підписі до фото говориться: "Друзі, ви не уявляєте, наскільки нам важливо і приємно, що черговий Новий рік ви зустрічаєте в компанії "Вечірнього Кварталу" і довіряєте нам свій святковий настрій! Дякуємо від усього колективу Студії "Квартал 95", ви найкращі!". Шанувальники "кварталівців" почали вітати їх з цим досягненням.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.