Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно перебралася в Росію, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила похвалитися фанатам, що в черговий раз побувала в студії програми "Вечірній Ургант" на путінському Першому каналі. І, схоже, їй там було дуже весело.

На новому фото Світлана позує, сидячи на канапі поруч з ведучим Іваном Ургантом. На ефір вона прийшла в яскравому червоному брючному костюмі і босоніжках на шпильці. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. Лобода відображена в момент, коли робить гімнастичний пірует – вона задерла одну ногу до обличчя. І робить це не вперше – Ургант показує їй обкладинку її нового альбому або кадр з кліпу, де вона робить те ж саме. Звичайно ж публікація Світлани не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати і спів артистки, і її образ.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.