Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно перебралася в Росію, часто ділиться з фанатами яскравими моментами свого життя, публікуючи фото в Instagram. Днями артистка відвідала програму "Вечірній Ургант" на пропагандистському Першому каналі, де поспілкувалася з харизматичним ведучим-коміком Іваном Ургантом. Треба сказати, що Світлана не вперше прийшла на його програму.

Як видно, на зйомки шоу Лобода прийшла в стильному червоному костюмі-трійці чоловічого фасону, який підкреслив ідеальну фігуру красуні. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою на губах в тон наряду. У підписі до фото артистка написала англійською та німецькою мовами фразу: "Моя пісня для тебе, люба". Звичайно ж публікація Світлани не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати і вбрання артистки, і її стосунки з Іваном.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.