Цими днями українська співачка та водночас гаряча блондинка з "Жіночого кварталу" Віра Кекелія напередодні різдвяних свят зробила маленький сюрприз фанатам, опублікувавши свою фотографію з раннього дитинства. Відповідна світлина з'явилася на Instagram-сторінці знаменитості.

Так, на чорно-білій фотографії видно маленьку беззубу дівчинку, яка сидить біля новорічної ялинку та посміхається.

Віра Кекелія

"Беззуба) загадала всього, та побільше) Тоді я ще не писала лист з 10 своїх бажань, зате дуже щиро вірила у виконання своїх мрій. До речі, ми з братом, одні з тих дітей, які знали, що тато і мама - це наш Дід Мороз;) більш того, ми довгий час не визнавалися в цьому батькам - боялися їх засмутити, адже вони так старалися створити для нас казку;) А ви до скількох років вірили в Діда Мороза?", - зізналася артистка.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Зауважимо, що такий знімок сподобався користувачам соцмережі – про це свідчать чимало коментарів та лайків.

Нагадаємо, в Росії "поховали" улюбленця Кварталу 95 Добронравова з "Сватів": деталі.

Як повідомляв Знай.uа Усик ледь не нокаутував Кошового з Кварталу 95: відео самого смішного "бою без правил".

Знай.uа писав, Квартал 95 знову висміяв Гонтареву, підспівував "хор Коломойських": відео потішило українців.