Студія "Квартал 95" показала новорічний випуск, який запам'ятався глядачам не лише яскравими номерами, але й продовженням скандальної пісні про ексглаву НБУ Валерію Гонтарєву.

Як відомо, у жовтні 2019-го коміки висміяли підпал будинку чиновниці піснею "Горіла хата". Тоді після виступу розгорівся гучний скандал, при цьому кілька українських міністрів вибачилися перед Гонтарєвою за ганебну поведінку артистів.

У Новий рік 2020 "Квартал 95" вирішив зачепити тему пожежі будинку колишньої керівниці Нацбанку. Так, актори попросили у неї "вибачення", але в дуже своєрідній формі.

Євген Кошовий у супроводі музичного колективу – "хору Коломойських" заспівав другу версію пісні "Горіла хата". Гуморист назвав себе "лисим дурнем", а Гонтарєву – "святою погорілицею". До речі, всі артисти хору зовні дуже нагадували олігарха Ігоря Коломойського, а його роль на сцені зіграв "кварталівець" Олександр Пікалов.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що новорічне звернення президента Володимира Зеленського стало об'єктом активного обговорення в мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, "клон" Зеленського оригінально привітав українців з Новим роком: в шапочці і з коктейлем.

Також портал Знай.uа писав, що "Жіночий квартал" оголив таємне минуле Олени Кравець.