Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років живе і будує кар'єру в Росії, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу зірка показала два знімки, які були зроблені в студії програми "Вечірній Ургант", де вона презентувала нову пісню.

Як видно, виступати перед живою публікою і на камеру для телеглядачів Світлана вийшла в досить відвертому вбранні. На ній тільки шкіряний чорний ліфчик і строкатий піджак, який нагадує леопардовий принт. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. за спиною зірки видно двох хлопців з підтанцьовки, які вийшли на сцену в ковбойських образах. У підписі до фото Лобода анонсувала прем'єру, а прихильники кинулися обговорювати її нові фото.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.