Відома американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян зібрала величезну аудиторію шанувальників у своєму Instagram, яких тепер часто радує яскравими моментами зі свого життя. Час від часу зоряна красуня публікує в мережі архівні фото, на яких можна побачити не тільки її, але ще і знаменитих сестер Кардашьян-Дженнер.

Так і в цей раз Кімберлі показала шанувальникам, як виглядала до популярності – вона виклала в мережу старе фото, на якому їй 13-15 років. Майбутня знаменитість відображена в дівчачій спальні і стоїть посеред неї, а на задньому плані видно величезне дзеркало з комодом та "творчий" безлад. Кім на знімку з'явилася в чорних брюках і короткому чорному топіку з яскравою оборкою внизу. Її волосся завите і розпущене, а на обличчі вже є макіяж, вона дивиться в камеру і мило посміхається. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні і почали її обговорювати.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.