43-річна російська телеведуча Дана Борисова відверто зізналася, що в молодості пила абсолютно всі спиртні напої. Після п'яних вечірок її регулярно відвезли на швидкій допомозі. Дана стверджує, що на даний момент вона насолоджується "сухими" святами без алкоголю.

Дана Борисова

"За цю відпустку я зрозуміла одне — Господи, яке щастя відпочивати тверезої! Мені страшно згадувати, що я творила в ці свята ще три роки тому. Знаю, що завжди все закінчувалося швидкої і поїздкою в лікарню. А там я так хотіла випити, що одного разу випила парфуми. Подумайте над цим, може, і вам сподобається мій спосіб життя?" — написала телеведуча.

Деякі передплатники не повірили, що Дана вживала денатурат, так як це може привести до сліпоти і навіть смерті.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Від мене все сховали і прибрали, я була типу як закодована, але так хотілося випити, що випила парфуми, потім мало не здохла, вся почервоніла і щось типу анафілактичного шоку було", — згадує вона.

Користувачі похвалили телеведучу за правильний вибір і стійкість, проте знайшлися і ті, хто засумнівався в її "сухий" життя.

"Дана, ви молодець, по вас видно, що у вас все добре", "А мені здається, що Дана продовжує періодично балуватися алкоголем. А потім лікується", — прокоментували користувачі.

Дана Борисова

Нагадаємо, що багато людей після новорічних свят терплять головний біль, діарею, безсоння і похмілля, не знаючи, як правильно відновитися.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилася інформація, що середньостатистична українська сім'я в середньому витрачає на алкогольні напої близько 1200 гривень.

Також портал Знай.ua писав, що свята стали приводом для численних порушень ПРАВИЛ дорожнього руху на українських дорогах - водії масово кинулися "обмивати" Новий рік спиртним і влаштовувати п'яні форсажи вулицями.