Відомий російський співак Микола Басков застукав колегу по цеху українську співачку, яка будує кар'єру у Росії, Ані Лорак з її новим коханцем Єгором Глібом.

Басков зняв їх на відео, а Гліб опублікував це у себе на сторінці в соцмережі Вконтакте.

На відео російський співак показує, з ким летить в літаку. При цьому підходить і до Ані Лорак, яка намагається спати. А потім показує навпроти неї чоловіка, який приховує своє обличчя під кепкою.

"Ну, це невідомий чоловік. Тому, що він завжди ховається. Тому, що він завжди змінюється", - прокоментував побачене Басков.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що про роман Лорак з українським продюсером Black Star Єгором Глібом почали говорити близько пів року тому. Раніше він був одружений з іншою українською співачкою Тетяною Решетняк(Tayanna). Колишня дружина продюсера розповіла, що вірністю він не відрізнявся і постійно їй зраджував. Також він епізодично підтримує стосунки зі своїм сином Даніелем, який народився у шлюбі з Решетняк. За словами Тетяни, в житті дитини він практично не приймає участі.

Нагадаємо, справжню причину смерті Началової озвучила її колега: "Загострилися всі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Каменських засяяла на обкладинці популярного глянцю, відверте інтерв'ю: "Яким класним був...".

Також портал "Знай.ua" писав, що загибель Началової здійснила диво для її родини: як непоправна втрата зближує людей.