Зі смерті російської співачки Юлії Началової минуло вже 9 місяців. Однак колеги і рідні досі згадують і дають коментарі про її життя.

Менеджмент і близькі співачки просувають ідею присвоєння Началової посмертно звання "Заслуженої артистки Російської Федерації". Прихильники висувають пропозиції про те, щоб у Москві та Воронежі з'явилася вулиця і школа імені співачки, а також хочуть створення меморіального музею.

Колега Началової, співачка Азіза хотіла організації в Москві концерту пам'яті Юлії. Вона стверджує, що покійна гідна визнання, адже такі яскраві зірки народжуються раз на століття. Однак було прийнято рішення відмовитися від подібного заходу.

Началова, фото - Рамблер
Началова, фото - Рамблер

"Шкода, що концерту не буде, – плаче артистка. – На таких піснях, як у Юлі, ростуть цілі покоління. Її твори – дуже світлі і позитивні – дарували людям посмішку на обличчі, світло в очах, надію на завтрашній день. Юлька була як маленький ангел. Шкода, що при її житті продюсери порахували, що інші повинні співати на сцені, а не Юля".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Азіза вважає, що байдужість і незатребуваність могли стати справжніми причинами смерті Юлії Началової.

"Люди, що працюють на телебаченні, за життя Началову особливо не показували. Це – велика травма для неї. Як результат – загострення всіх хвороб, які у неї були, на нервовому грунті. Все від переживань..." – пояснила співачка.

Нагадаємо, розкрито фатальний зв'язок між покійної Началовой і скандальної Алсу.

Як повідомляв Знай. ua, слідом за Началовой і Фріске пішла з життя ще одна зірка "Останнього героя".

Також Знай. ua писав, що передсмертне відео Началовой з'явилося в мережі, без мурашок не подивишся.