Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото їх маленької дочки Насті, якій 5 січня виповнилося 6 років. Так, дівчинка позувала з огірковою маскою на обличчі і закутана в рушник, а зіркова мама зазначила, що красуня старанно готується до святкової вечірки.

"А ми активно готуємося до вечірки! 🤩🍹
Сьогодні нашій пташці виповнюється 6 років!!!! 🎂🎉
@a_kharlamova_, ми з татом безмежно любимо тебе!!! 💖 І зробимо все для того, щоб ти була найщасливішою!! ✨
З Днем народження, наше янголятко!! 🥳🎈", - зворушливо підписала Асмус. Фолловери залишилися в захваті, вітаючи малечу в коментарях: "Маленька копія Вас!) з днем народження!", "Яка велика Принцеса 💖", "Навіть Настюха стежить за обличчям, а я вся складаюся з їжі🥴", "Сподіваюся, що буде схожа на маму🙏", "Диво маски, Христина Ви так помолодшали!", "😍😍сонце".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.