Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася трепетною сімейної серією кадрів, позуючи з молодшою донькою Анною і чоловіком Віталієм, примірявши розкішне оксамитове етнічне плаття-халат гірчичного кольору. Так, артистка зізналася, як збирається відзначати Різдво, поділившись сімейним рецептом фірмової куті.

"Сьогодні,6 січня,святий вечір!Готуємо найсмачнішу кутю разом!Ось мій фірмовий рецепт:варимо спеціальний швидкого варіння сорт пшениці до готовності(тут важливо не переварити!),окремо запарюємо сухофрукти(курага,родзинки,хто любить-чорнослив,груші,яблука🍏🍎🍐),цей навар зберігаємо,який потім додамо до куті!Також окремо запарюємо грецькі горіхи,аби з них вийшла гіркота.Далі беремо мак,заливаємо водою і варимо 15хв. на малому вогні,потім перетираємо у макітрі,або мелемо на м’ясорубці ...Зварену пшеницю(якщо не знайшли,можна замінити булгуром,рисом) змішуємо з подрібненими сухофруктами(перемолоти ) і перетертим маком!🍵Зараз якраз час меду!Його додаємо за смаком..🥣Якщо суміш суха,долийте навару з сухофруктів..Отже,все наче є,але чогось не вистачає!Секретні інгредієнти:трохи ЦУКАТІВ І ЛОЖКУ КОН‘ЯКУ,для аромату...Таку кутю можна їсти тричі на день весь тиждень..І не набридне.Потім звісно,не влазиш в жодні штани,але яке задоволення!Всім смачного!Гарного свята!Христос ся рождає!🙏🏻", - поділилася Сумська. Фолловери засипали родину Ольги компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.