Реп-виконавиця Аліна Паш, яка всього за рік стала справжньою українською сенсацією і розтопила серця мільйонів слухачів, активно веде аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася серією затишних кадрів з рідного Закарпаття, Буштино. Так, артистка позувала на тлі снігу і гір, зізнавшись, що вдома, поряд з рідними і близькими вся метушня залишила її в спокої.

"Оnce upon a time in Zakarpattya 🤍
Як ж рішає дім, природа і момент! Нарешті втома і метушня в голові мене залишила і Я тому безмежно рада 😊🙏🏾", - поділилася радістю Паш. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Чудовий знімок!))", "Ой, яка гарнюня😻", "Вау🔥🔥", "Гарного відпочинку)", "Яка класна!😉💖", "Боги, яка Ви красива 😱💕", "Краса! Ти і природа! 😍", "Дуже гарно❤️❤️".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Паш ледь не потрапила в поліцейський відділок за кордоном.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш і Freel презентували яскравий трек "Не пили".