Новорічні гуляння плавно підходять до кінця, а завершує їх одне з найбільш трепетних і сімейних свят - Різдво. Українські зірки не упустили шансу привітати своїх шанувальників, показавши, як відзначають свято в колі рідних і близьких, а також розповівши про звичаї. Потап і Настя Каменських, Влад Яма, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Аліна Паш, Alyona Alyona, Ірина Білик та інші зачарували затишними кадрами в Instagram.

"Перша Коляда, яку навчив мене Батько, коли мені було 3 роки ✴️ «Ішла Звізда» Христос ся рождає!", - підписала трепетне відео сенсація 2019 року Аліна Паш, по-справжньому зачарувавши українців колядкою.

"Христос ся рождає!", - лаконічно вітає Ольга Фреймут, показавши фото дочки Злати Мітчелл в національному етнічному вбранні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

"У цей Різдвяний🎄 вечір я бажаю всім своїм шанувальникам добра, я вірю, що ангели принесуть нам всім диво і небесне тепло! 👼🏻", - бажає шанувальникам Ірина Білик.

"З Різдвом! С Рождеством! Feliz Navidad! 🎄 Merry Christmas 🎁", - передають привіт з сонячної Мексики Потап і Настя Каменських.

"З Різдвом! Нехай всі ваші мрії здійснюються! ❤️", - трепетно вітають шанувальників Катя Осадча та Юрій Грбунов з канікул на Сейшелах.

"Христос Народився! Славімо Його!..🤗 Найрідніші)", - порадував шанувальників Влад Яма, зробивши фото з маленьким сином, дружиною Лілією і батьками.

"Христос Рождається! Славімо Його✨ Кутя готова, пахне смачно, до першої зірки не чіпаю 😂😂😂", - жартує красуня Alyona Alyona. Також дівчина показала своїх батьків і подарувала фанатам рецепт смачної куті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.