Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер весь час радує фоловерів в Instagram новими кадрами. Нещодавно юна мільярдерка виставила дуже незвичайне архівне фото, вперше показавши вагітний животик. Так, молода мама зазначила, що зовсім скоро її доньці Стормі, батьком якої є Тревіс Скотт, виповниться два роки, зізнавшись, що час летить невблаганно швидко.

"Throwback🤰🏻pregnant with my baby girl. I can’t believe my daughter will soon be two..🖤 #stormi (Згадала той час, коли була вагітна моїм малям. Не можу повірити, що моїй доньці скоро виповниться два роки)", - зізналася Дженнер. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню комліментами. Були і ті, хто дуже здивувався, вирішивши, що Кайлі чекає на другу дитину і вдало втримала це в секреті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.