Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі. Схоже, в цьому вбранні Кайлі фотографується для якогось глянцю, як мінімум, оскільки видно, що це студійні знімки і професійні. Для фотосесії малятко Дженнер одягла коротеньку оксамитову спідницю чорного кольору і відвертий топ на бретелях з анімалістичним принтом. При цьому бретельки ці "випадково" злітають, оголюючи пружне декольте дівчини. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Кайлі Дженнер написала: "Коли ви зосереджуєтесь на хорошому, хороше стає ще кращим". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом фотографії сподобалися, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі фотографувалася в такому відвертому вбранні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Просто королева", "Круто", "Ти моя королева, люблю тебе", "Неймовірна красуня", "Кайлі, ти прекрасна, моя королева", "Я до біса люблю цей образ, ти прекрасна", "Ви можете носити це в Лос-Анджелесі?", "Кайлі, що це за фотосесія була?", "Ти така красива тут", "Я б теж хотіла так виглядати", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти гаряча, але ти мені не подобаєшся", - пишуть в коментарях до фото захоплені шанувальники Дженнер.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.