Микита Добринін – хлопець, який був учасником романтичного реаліті-шоу "Холостяк" у дев'ятому сезоні, і який на диво реально знайшов своє кохання на проекті. Обраницею головного редактора чоловічого журналу XXL стала 21-річна Даша Квіткова. Парочка практично відразу після зйомок почала жити разом. Закохані не приховують свої почуття і з задоволенням діляться подробицями особистого життя.

На новорічні свята Микита і Даша, як і багато зірок, вирушили на сонячний острів Балі, звідки то і справа викладають яскраві фото. Так, в цей раз Добринін показав кілька кадрів з казкового відпочинку з коханою. На нових опублікованих селфі пара позує на найвищій точці острова, куди вони пів години піднімалися. Даша в красивому жовтому купальнику з білою мереживною накидкою на плечах, а Микита з голим торсом. Видно, що закохані весело проводять час, насолоджуючись товариством один одного.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.