Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кумедний кадр, показавши, як радісно почався для неї Новий рік 2020. Так, артистка вирушила на райський острів Балі разом з дітьми - донькою Лаурою і сином Леоном, а також, як виявилося, в компанії давнього друга - актора Павла Вишнякова. Шанувальники запідозрили парочку в романі, адже не так давно Слава розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським.

"У мене теж ноги втомилися 😂 , але все найкраще дітям 🤣", - трепетно підписала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Слава молодець) гарний чоловік)", "Який чоловік😍 Сподіваюся, Ваш..😏🙏", "А вони схожі😂", "СЛАВА ЗАСЛУЖИЛА БУТИ ЩАСЛИВОЮ😍👏👏👏", "А я знала що ви разом, на "хто зверху" так дивилися один на одного) красива пара щастя вам😍", "Куди цьому Едгару слизняку братися, Класний чоловічок, не важливо що вас пов'язує дружба або роман, але різницю відчуєте🤗", "Який гарний чоловік 🕺🏽", "Яка класна фотка👏👏👏Всі на позитиві🤗". Як я рада за Вас😍 якщо це те про що я думаю🔥🔥🔥", "Та лааааадно😍 ось прям дууже рада, гідний чоловік, якщо це роман)", "Очі Бреда Пітта".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її формах.