Ні для кого не секрет, що зірки, блогери і звичайні люди фотошоплять фотографії для соцмереж. Але іноді селебріті так захоплюються редагування знімків, що не помічають, як "пливуть" стіни і горизонти на відфотошоплених кадрах. Нещодавно в акаунті "celebface" в Instagram з'явилися фотодокази безбожного фотошопу на знімках відомих зірок.

Так, найбільше грішить редагуванням фотографій, судячи з цієї добірки, американська телезірка і молода мільярдерка Кайлі Дженнер. На недавніх фотографіях в акаунті дівчини неозброєним оком можна помітити редагування. Також в збірці є один із знімків сестри Кайлі – Кім Кардашьян, ця телезірка теж зловживає фотошопом. Також на фотошопі зловили модель Ана Монатна, Вінні Харлоу, а також епатажну виконавицю CardiB.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.