Донька молодшенької з сімейства Кардашьян-Дженнер Кайлі потрапила до лікарні. Про це пише Clutch.

Сестри з сімейства Кардашьян - Дженнер - одні з найбагатших і найпопулярніших людей на планеті. Всього у Кріс Дженнер, матері всіх дівчат, шестеро дітей — п'ять дочок і один син. Четверо з дітей народжені від першого шлюбу Кріс з юристом вірменського походження, двоє — від другого шлюбу з американською телезіркою Брюсом Дженнером, який у 2015 році зробив камінг-аут як трансгендерна жінка. У другому шлюбі у Кріс і Брюса народилося двоє дівчаток — Кендалл і Кайлі. Перша стала найбільш високооплачуваною моделлю у світі за 2018 року, а друга в свої 21 очолила список Forbes, як наймолодший підприємець-мільярдер, а також встигла народити дочку Штормі від репера Тревіса Скотта.

На днях Кайлі Дженнер налякала шанувальників в Instagram несподіваною новиною. У сторіс вона опублікувала знімок своєї доньки Штормі, а на картинку додала слова про те, що їй довелося провести цілий день у госпіталі з малятком.

"Провела весь день в госпіталі зі своєю дівчинкою. У неї була алергічна реакція, але зараз все на 100% окей і ми повернулися додому. Нічого не важливо, коли відбуваються такі речі. Боже, благослови всіх матерів з хворими дітками. Любові вам і позитиву", — написала Кайлі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Кайлі Дженнер показала улюблені пози, і мережа завмерла.

Раніше Знай.uа повідомляв, розкрито секрет мегатонкої талії Кардашьян.

Також Знай.uа писав, Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт чекають другу дитину.