Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото, які завоювали серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. Дівчина знялася у пікантній фотосесії для модного глянцю Vogue. На знімках Кендалл постала в гарячих літніх образах. Так, на першій фотографії Кендалл позує одна в бікіні, трусики від якого заховані під довгою квітчастою спідницею. На голові у неї милий капелюшок, під яким розпущене волосся, а на обличчі легкий макіяж. Модель зображена як би в стрибку на бігу, вона притримує рукою капелюх і мило посміхається в камеру.

На другій фотографії Кендалл Дженнер постала на огляд публіки вже в компанії подружки-моделі. Дівчата зображені у яскравих літніх сукнях, видно, що вони весело проводять час, посміхаються і позують камерам. У підписі до фотографій сестричка Кардашьян повідомила, що стала героїнею модного глянцю Vogue, а також зазначила сторінку фотографа, який знімав цю яскраву фотосесію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фанати моделі не залишилися байдужі до такого образу моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом фотографії дівчини сподобалися, і вони засипають зірку компліментами в коментарях, але деякі фоловери Кендалл Дженнер не в захваті від того, що дівчина така розкута.

Раніше ми повідомляли, що Кендалл Дженнер прийшла на світську вечірку без трусів. Дівчина відома своїми епатажними витівками, і вирішила не зраджувати своїм принципам. У своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото і відео, на яких постала на огляд публіки в довгому темному платті цікавого фасону. При цьому чітко видно, що білизни на моделі немає – на зверху, ні знизу.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.