Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала фотографії з сімейного відпочинку в Аспені, на яких вона позує на тлі гір в крихітному рожевому купальнику-бікіні, шапці-вушанці і в чоботях. Зі сторіс зірки стало відомо, що на свята вона вирушила на гірськолижний курорт разом зі своїми сестрами – Кім і Кортні Кардашян. Під час катання на лижах модель, природно, була одягнена в куди більш тепле вбрання. Але вирішила в черговий раз продемонструвати свою ідеальну фігуру і постояла на морозі і в снігу у відвертому вбранні.

У підписі до фотографії Кендалл Дженнер коротко, але змістовно написала: "Бля*ь, як же холодно". Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого гарячого фото моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом сподобалася фотографія дівчини, і вони засипають сміливу зірку компліментами. Але є й ті, хто благає Кендалл одуматися і не робити таких фотографій, адже так і захворіти нескладно.

"Може бути, надіньте одяг?", "Хто б міг подумати, що вам буде холодно стояти в снігу в бікіні?", "Дитинко, на вулиці холодно", "Як ти з відмороженою попою дітей народжувати будеш?", "Як завжди в снігу", "Виглядає холодно", "Виглядає чудово, як завжди, ви приголомшлива", "Не занадто холодно?", "Кендалл, ти виглядаєш приголомшливо", "Сестри повинні вчитися у вас. Їм не потрібно вставляти філе в кожну частину тіла, щоб виглядати гаряче!", - пишуть в коментарях до фото моделі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.