Соня Євдокименко – онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку. А нещодавно 18-річна красуня вирушила в Монако, звідки викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня похвалилася неймовірно ніжним кадром.

Як видно, вона зображена на вулиці біля цікавої рослинної композиції – на тлі густої зелені і білосніжних ялинок. На прогулянку Софія вийшла у свіжому і ніжному вбранні – на ній білосніжні брюки з таким же светром і кросівками. А зверху вона накинула теплу коричневу кофту з цікавим візерунком. Волосся красуні зібране у хвіст і трохи розпатлане вітром, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах кокетливі сережки. Дівчина не підписала своє фото, а шанувальники тут же кинулися засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.