Відома українська співачка Слава Камінська, яка кілька місяців тому приголомшила прихильників новиною про розлучення з чоловіком-пластичним хірургом Едгаром Камінським, часто радує фанатів веселими публікаціями в Instagram. Нещодавно красуня вирушила на далекий острів Балі, та не одна, а з дітьми і відомим білоруським актором Павлом Вишняковим, який брав участь в українському шоу "Танці з зірками".

У соцмережі Слава опублікувала миле фото з Павлом, вони відображені на прогулянці в легенях пляжних костюмах, і обидва так весело посміхаються і дивляться в камеру. У підписі до фото Камінська написала: "одягну Підбори, стану вище?". Варто відзначити, що і Вишняков також опублікував на своїй сторінці фото зі Славою. Шанувальники відзначили, що Слава і Павло виглядають як закохана пара.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.