Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерів в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кумедний кадр, показавши, як радісно почався для неї Новий рік 2020. Так, артистка вирушила на райський острів Балі, демонструючи струнку фігуру в купальнику, а також обличчя без макіяжу, що для самої Слави велика рідкість в її профілі.

"Судячи з сторісам селеб 😂 про Балі вам вже і так все відомо 😂 обговоримо більш важливу тему 🤪😂🤦🏽‍♀️як вам мій кадик ? 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "А вода як в Маріуполі😂", "А чому вода брудна? Це ж Балі?!", "Коли гарна груди-кадик не так вже важливий!!😜😜😜", "Вода як на Азові 😆😆😆", "Слава, навіть не партеся))) 😂❤️як біолог смію вас запевнити, ваш кадик абсолютно нормальний)))😂🤗", "Люблю ваше почуття гумору👍Гарного відпочинку❤️", "😂😂😂головне щасливі очі, кадик думаю теж щасливий 😂✌️", "Почуття гумору на висоті!😂".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її формах.