Надзвичайний випадок стався у Росії. Так, просто у центрі Москви двірник знайшов ледь живу 21-річну модель Ксенію Пунтус, яка лежала в кущах та не маючи змоги поворухнутися, лише плакала. Наразі дівчину госпіталізували до лікарні, де медики "зібрали" її з частин, адже у неї не тільки розбита голова, ай зламані ноги та ребра.

Як відзначається, подія мала місце зранку 11 січня. Саме тоді у кущах і знайшов ледь живу модель двірник. Спочатку він намагався підняти потерпілу, але завчасно помітив, що дівчина має вкрай багато травм та викликав швидку. Наразі ж медики ніяких прогнозів не дають - всі внутрішні органи відбиті, а зламані кістки їм довелося збирати буквально по осколках. Окрім цього, дівчина нічого не пам'ятає, окрім власного імені.

Ксенія Пунтус

За попередніми даними відомо, що напередодні цього дівчина ходила в бар зі своїм хлопцем - внуком кінорежисера Микити Михалкова Андрієм Баковим. Після чого повернулися до помешкання молодика, з вікна якого вона й випала. Щоправда, поки невідомо, чи це випадковість, чи модель навмисно викинули з вікна. Адже коли поліція прийшла до квартири, то її хлопець нібито спав і нічого не знав про подію.

Нагадаємо, виламали двері та увірвались всередину: розлючений натовп взяв "штурмом" адміністрацію президента, відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці повстали проти поліцейських, спалюють на вулиці: "Люди, яким набридло"

Також "Знай.ua" писав, що жорстока розправа над 26-річним хлопцем у Каховці переросла у народний бунт, копи мовчать: "Ми вже нікому не віримо"