Цими днями десятки протестуючих зібралися під стінами адмінбудівлі в Сухумі та бунтують проти президента невизнаної "республіки". Так, тамтешні мешканці вимагають визнати незаконними результати виборів, які відбулися напередодні.

Як відзначається, влаштували мітинг стосовно "скинення" президента невизнаної Абхазії тамтешні мешканці. Так, вони невдоволені результатами останніх виборів, які вважають незаконними. Протестуючі вже виламали двері до адміністрації лідера та увірвалися всередину. Наразі ж новообрана влада стверджує, що так дії відносять до спроби скоїти державний переворот.

Виламані двері, фото - Sputnik
Виламані двері, фото - Sputnik

"Розцінюємо це як спробу державного перевороту. Влада робить все від неї залежне, щоб ситуацію в республіці утримати в конституційному руслі", - повідомили в адміністрації.

Зауважимо, що у тамтешніх виборах у другому турі переміг Рауль Хаджимба, який, згідно з підрахунками Центрвиборчкому, набрав 47,39% голосів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оппозиция у администрации президента Абхазии

У администрации президента Абхазии сейчас так. Оппозиция выломала парадные двери и прорвалась внутрь. В СМИ говорится о нескольких пострадавших. Люди требуют признать результаты последних выборов незаконными. Во втором туре победил Рауль Хаджимба, который, согласно подсчетам Центризбиркома, набрал 47,39% голосов. В админке происходящее называют попыткой государственного переворота.

Geplaatst door Mash/Мэш op Donderdag 9 januari 2020

Нагадаємо, Трамп прокоментував "ліквідацію" Сулеймані і виведення військ США.

Як повідомляв Знай.uа, у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.

Також "Знай.ua" писав, що створено універсальний засіб від старості, запускають просто в мозок: подробиці революційного відкриття.