Відому російську акторку та режисера Ренату Литвинову в центрі Москви збила автівка. Нині медики надають їй необхідну допомогу.

Інцидент стався у суботу, 12 січня, ввечері, передають місцеві ЗМІ,

Повідомляється, що російська акторка театру і кіно Рената Литвинова прогулювалася по центру столиці. У цей момент біля ресторану МакДональдз на неї наїхала машина. Саме у цей день акторка святкує власний день народження.

Помічниця зірки поділилася подробицями того, що сталося. З'ясувалося, що у свій день народження зірка гуляла на Тверському бульварі. Раптом звідкись вискочив автомобіль, який, як сказала помічниця, наїхав на актрису.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Вона у стані шоку поїхала в лікарню. Небезпеки для життя немає, переломів теж. Їй надали допомогу. Зараз з нею все нормально", — заявила помічниця Ренати Литвинової.

У свою чергу правоохоронці Москви заявили, що Литвинова сама несподівано вибігла на проїжджу частину. Поліцейські стверджують, що акторка відмовилася давати пояснення.

Зазначимо, що 12 січня Рената Литвинова відзначає день народження. Їй виповнилося 53 роки. Додамо, що зірка дуже дружна з співачкою Земфірою. Вона зрежисувала вісім її кліпів. Також вона знімалася в одному з кліпів Алли Пугачової. Литвинова дебютувала у кіно в 1989 році. Вона вважається однією з найяскравіших актрис в російському кінематографі.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також Знай.ua писав, що Волочкова згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.