Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова часто радує фанатів цікавими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Проте всі її слова і знімки піддаються критиці та жартам.

Анастасія Волочкова, Instagram

Так, за новинами Волочкової у соцмережі стежать понад мільйон користувачів. Вона часто радує їх новими постами, в яких ділиться найяскравішими моментами з життя. На сьогоднішній день балерина насолоджується відпочинком на острові Пхукет в компанії коханого.

Також кожне фото Анастасії викликає бурхливу реакцію в Мережі. Фанати танцівниці обсипають її компліментами, а хейтеры всіляко критикують її поведінка, одяг і слова.

І ось нова публікація стала черговим приводом для жартів. В ній знаменитість показала фото, на якому постала в короткій білій сукні з принтом у вигляді омара.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Прикольні тут пастка для снів...", - підписала фото знаменитість.

Анастасія Волочкова, Instagram

Користувачі відразу ж стали коментувати публікацію Волочкової. Багато засудили її за безграмотність. А фанати вважають, що Анастасії слід знову закрити коментарі, щоб захистити себе від потоку негативу.

"Ну так і сфотала б одні ці пастки ближче...ні, себе на перший план", "пастка для снів може ловець снів все-таки. Анастасія закрийте коментарі...занадто ви грамотна", "О боже ,Настя,де ж ви берете собі речі..жах...а ноги..ноги .це ж некрасиво", "І ця тітонька ще й книги писала?! Бідні редактори", "ну чому таке недорікуватість", - прокоментували юзери.

Також люди звертають увагу на те, що Анастасія досить часто використовує програми для обробки фото, щоб значно поліпшити фігуру.

Нагадаємо, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Волочкова показала свій черговий шпагат, розкинула вона його на палубі яхти між двох шезлонгів.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Волочкова на новорічні свята вирушила на відпочинок до Таїланду з коханцем, якого нікому не показує, і тепер активно викладає фото звідти.