Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова обожнює епатаж, лазню і шпагати в бікіні. Нещодавно артистка вирушила на відпочинок у Таїланд, і каже, що вона там з коханим, якого чомусь ніхто не бачив. Звичайно ж на відпочинку балерина не перестає міряти пляжі і басейни шпагатами в бікіні, і вона неодмінно вивалює свої розваги в мережу.

Так, цього разу Волочкова показала фото зі своєї прогулянки по пляжу на заході сонця. Звичайно ж вона вийшла в бікіні – на цей раз на ній крихітний червоний купальник, на поясі вона навіщось зав'язала якусь хустину, а на її ногах дивні капці. Настя зображена в повний зріст на красивому фоні заходу сонця біля океану. У підписі до фото балерина написала: "Піщана коса, пронизана променями сонця. І нікого навколо! Все для нас! Мені для повноцінного відпочинку так важлива відсутність людей. Крім коханого, звичайно". Фолловери балерини тут же почали вправлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.