Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років працює і живе в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала дивне темне фото, і, хоча вона не залишила геолокацію, за рослинності на задньому фоні можна здогадатися, що вона вирушила за кордон, напевно, на відпочинок, як і безліч інших селебріті.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася у відвертій чорній сукні з бахромою, прозорими та латексними вставками і об'ємними рукавами. Свій образ співачка доповнила чорними черевиками, широким капелюхом і навіщось сонцезахисними окулярами на очах. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а у вухах і на шиї масивні прикраси. У підписі до фото Світлана написала: "Дике місце, дикі думки". А прихильники кинулися обговорювати нове фото зірки і її дивний образ.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.