Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, трохи пізніше до їх відпочинку приєдналися син Потапа Андрій, дочка Наташа і колишня дружина Ірина Горова, тому репер вирішив провести більше часу з дітьми.

"Bay watch on duty @potapchiq (Рятувальники на сторожі)", - поділився емоціями Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Рятувальники малібу👍👍🔥🔥🔥", "Пляжний патруль?? А знімає Памелка???", "Схожий на тата 😉", "Мулати😉👍👨🏼‍🦱👨🏼‍🦱", "Рятувальники з Маямі!!!😁🙌", "Копія тата! Тільки з волоссям)))", "Ооо,тепер все ясно😅😆😍😍", "Молодці, що разом 🔥🔥🔥", "Такі яскраві 😍😍😍", "Де прес", "Рятувальники🔥❤️".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.