У понеділок, 13 січня, знаменитий голлівудський актор Орландо Блум святкує своє 43-річчя. В честь його дня народження розкажуть читачам про найбільш широковідомих романах актора.

Кейт Босворт

Ще в 2002 році на ґанку кав'ярні Блум зустрів свого давнього друга, який був разом з чарівною акторкою Кейт Босворт. Знайомий представив їх один одному і, таким чином, познайомив. Наступного разу знаменитості перетнулися на прем'єрі фільму "Володар кілець: Дві фортеці", після чого закрутили роман довжиною в 4 роки. Розлучилися вони вже в 2006 році.

Міранда Керр

Через кілька років Блум зустрів нову кохану. Нею виявилася австралійська модель Міранда Керр. У 2010 році закохані зіграли весілля, а в наступному році Орландо став батьком. Також актор був присутній на пологах і за твердженням Міранди, надавав чималу підтримку своїй коханій дружині. Однак в 2013 році пара розлучилася.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кеті Перрі

В 2016 році Блум закрутив роман з американською співачкою Кеті Перрі. Вони познайомилися на церемонії вручення премії "Золотий глобус". Навесні 2017 року пара нібито розлучилася, а Орландо навіть кілька разів бачили в компанії з актрисою Ніною Добрев. Проте вже через рік закохані відновили відносини. У 2019 році до дня закоханих, актор зробив співачці пропозицію руки і серця, яке та прийняла.

Нагадаємо, що всесвітньо відомий голлівудський актор Брюс Вілліс і його дружина Емма Геминг-Вілліс остаточно вирішили розлучитися з заміським будинком Бедфорд-Корнерс.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо ніколи не був байдужий до екологічної ситуації в світі.

Також портал Знай.ua писав, як Анджеліна Джолі поцупила Бреда Пітта Дженніфер Еністон.