Нещодавно знаменита блогерша з Китаю, яка часто "перетворюється" на різноманітних відомих акторів, вчених та співаків, показала, як вона стала зіркою "Піратів Карибського моря" Джонні Деппом.

Відповідний ролик дівчина опублікувала на власній Instagram-сторінці.

Як відзначається, стає схожою на зірок, за допомогою косметики, дівчина на ім'я Хе Юйхун з псевдонімом YUYAMIKA. Відтак, в одному з нещодавно опублікованих відео вона поділилася своїм перетворенням на знаменитого голлівудського актора Джонні Деппа.

Джонні Депп, фото: Reuters
Джонні Депп, фото: Reuters

І слід сказати, що схожість просто феноменальна, адже відрізнити дівчину від знаменитості просто не реально.Варто відзначити, що блогерша зробила свої перетворення всього за допомогою звичайної косметики.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Джонні Депп приїхав в Париж на Різдво, щоб провести час зі своєю екс-дружиною Ванессою Параді та їх двома дітьми: 20-річною Лілі-Роуз та 17-річним Джеком. Пара розпалася у 2012 році після 14-річних відносин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд, обіцяє пристрелити: "Виб'ю з нього все л*йно!"

Також "Знай.ua" писав, що Джонні Депп потрапив у расистський скандал: далеких родичів актора обурила назва