Відомого голлівудського актора Джонні Деппа ніяк не перестануть переслідувати нещастя. Так, його колишня дружина Ембер Херд знову судиться з ним за майно. Актриса надала суду прямі докази рукоприкладства з боку Деппа і непогано "хайпанула". Що Ембер вдалося відсудити у легенди кіно?

Джонні Депп і Ембер Херд прожили в шлюбі всього 15 місяців, тому актриса не може претендувати на більшу частину його величезних статків. Однак, їй дісталися дорогі автомобілі - раритетний Ford Mustang і Range Rover 2015 року. Також зірка забрала трохи меблів, собак по кличці Пістоль і Бу, коня Ерроу.

Ембер Херд

Херд довгий час переживала за свого йорка Пістоля і навіть просила суд ухвалити рішення, за яким Деппу буде заборонено наближатися до тварини. Правда, її прохання було відхилено.

Крім того, за ухвалою суду, Джонні виплатив колишній дружині сім мільйонів доларів, хоча актриса пообіцяла велику частину від цієї суми віддати на благодійність.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ембер Херд

Раніше повідомлялося, що 55-річний Джонні зажадав відшкодування збитку в розмірі $50 мільйонів за статтю, написану його екс-дружиною, де вона називає себе "жертвою домашнього насильства".

Актриса розповіла, що її колишній чоловік дуже часто змішував наркотики з алкоголем, а коли додавав у цю пекельну суміш ще й таблетки, виписані за рецептом, то майже завжди зривався.

Джонні Депп та Ембер Херд
Джонні Депп та Ембер Херд

32-річна Ембер стверджує, що наркотики та спиртні напої перетворювали Деппа на іншої людини, "неадекватну і схильну до насильства".

Актриса скаржиться, що життя з Джонні було для неї мукою, адже він штовхався, бив, душив, тягав за волосся і плювався в неї. Одного разу, прийнявши вісім таблеток екстазі, актор не спав три доби і весь час мучив її.

Ембер Херд
Ембер Херд

Нагадаємо, колишня дружина Джоні Деппа розповіла нові подробиці про знущання з боку свого зіркового чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Джонні Депп звинуватив Ембер Херд у брудних справах.

Також Знай.uа писав, Ванесса Параді зняла кліп про Київ.