Як приходить у світ весна, так і розквітають скандали в Голлівуді. Якщо нещодавно обговорювали розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, то зараз смакується чергове звинувачення Ембер Херд на адресу її екс-чоловіка Джонні Деппа.

Джонні Депп і Ембер Херд

Очевидно, приводом відповідного звинувачення для актриси стало нещодавня відвертість Деппа про те, що дружина його била. 55-річний Джонні зажадав відшкодування збитку в розмірі $50 мільйонів за статтю, написану його екс-дружиною, де вона називає себе "жертвою домашнього насильства".

Зараз актриса розповіла, що її колишній чоловік дуже часто змішував наркотики з алкоголем, а коли додавав в цю пекельну суміш ще й таблетки, виписані за рецептом, то майже завжди зривався.

32-річна Ембер стверджує, що наркотики та спиртні напої перетворювали Деппа в іншу людину, "неадекватного і схильного до насильства", повідомляє видання Страна.иа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Джонні Депп
Джонні Депп

Актриса скаржиться, що життя з Джонні було для неї мукою, адже він штовхався, бив, душив, тягав за волосся і плювався в неї. Одного разу, прийнявши вісім таблеток екстазі, актор не спав три доби і весь час мучив її.

Ембер намагалася припинити тортури і звернутися до здорового глузду актора, але всі спроби були марні. У розпал однієї зі сварок, яку розповідав і актор, він кинув у стіну телефон, поранив руку, відрізавши собі шматок пальця. Дівчині вдалося вирватися з рук домашнього тирана і забарикадуватися в спальні, але те, що Херд побачила на наступний ранок вразило її:
"Я спустилася і знайшла численні послання, які Джонні написав мені по всьому будинку, на стінах і на моєму одязі. Він писав сумішшю масляної фарби і кров'ю з його пальця. Також Джонні ходив і мочився по всьому будинку"

Джонні Депп
Джонні Депп

Багато свідків шлюборозлучного процесу знаменитостей стверджують, що актриса брехуха, сама намалювала собі сліди насильства і побиттям в сім'ї займалася саме вона. Цікаво, що декілька місяців тому Депп надав суду 87 відео-доказів того, що жертвою домашнього насильства у сім'ї був саме він.

Нагадаємо, Джонні Депп і Ембер Херд продовжують сваритися на радість усім любителям сімейних розбірок. На цей раз під приціл потрапив й Ілон Маск.

Раніше, портал Знай.uа повідомляв, що зоряного пірата засікли з молодою подружкою.

Також, портал Знай.uа повідомляв, що донька Джонні Деппа шокувала відвертими фото.