Улюблениця публіки, відома телеведуча Леся Нікітюк, яка свого часу об'їздила весь світ і зараз працює на Новому каналі, часто радує фанатів яскравими потами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле селфі в дзеркалі, яке зробила в елітному київському готелі. Як видно, перед камерою Леся позує, стоячи біля дзеркала, на ній коротенька сіре в'язане плаття з рукавами. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру зірки, багато відзначили, що вона сильно схудла. Волосся Нікітюк розпущене і красиво укладене, а на її обличчі немає макіяжу.

У підписі до фото телеведуча похвалилася, що їй вдалося поспати 8 годин, а після цього вона до трьох годин дня робила процедури для обличчя, волосся і робила масаж. У підписі до фото Леся написала: "Я Вийшла така "тьолочка", а на дворі 3 години дня. І я подумала… Це ж якщо так кожен день, то діти від голоду помруть, а чоловік розлучиться. І як ті жінки все встигають". Шанувальники в захваті від нового фото Лесі, і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.