Старша дочка співачки Олі Полякової Маша вже встигла зібрати свою багатотисячну аудиторію в Instagram, яку тепер часто радує яскравими моментами зі свого життя. Зараз 14-річна красуня подорожує в Америці, куди вирушила з сім'єю, і звідти звичайно ж публікує яскраві фотографії.

цього разу юна красуня показала декілька кадрів зі своєї прогулянки по нью-йоркського Бродвею. Як видно, підкорювати Манхеттен Маша вийшла в синіх джинсах і толстовці, поверх якої накинула об'ємну вогненно-жовту куртку, в якій буквально потопає. Її довге пишне волосся розпущене і покладені на плечі, а на обличчі легкий макіяж. На плечі дівчини висить жовта сумочка, а в руці вона тримає паці, мабуть, щось собі купила. Фолловери красуні не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.