Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя у соцмережі Instagram. Нещодавно зірка презентувала новий альбом, а після того вирушила на відпочинок, і судячи по фотографіях звідти, вона відпочиває в казковому місці.

Нещодавно красуня опублікувала кілька нових знімків, які були зроблені на сонячному пляжі. На прогулянку до моря Світлана вийшла в коротеньких джинсових шортах і чорному ліфчику, поверх якого накинула об'ємну білу блузку з воланами. Волосся зірка розпущені і прикриті солом'яним капелюхом, а на її обличчі величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Лобода написала: "Ніхто не панікує, коли все йде згідно з планом. У ВАС Є ПЛАН НА 2020?". А прихильники кинулися обговорювати нове фото зірки і е дивний образ.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.