Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка показала коротеньке відео, яке зняла, доки в райському куточку лив дощ. Надя приміряла лише бікіні з леопардовим принтом, золоті аксесуари, а волосся недбало зібрала в пучок.

"Savage (Дикун)", - кумедно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Така красива ❤️❤️❤️❤️", "Ну що за очі😍що за личко😍", "Ти просто SEXY", "Очііі❤️ вахххх👼🏼🤩", "Твої очі 😏🖤", "😍зайчик, люблю сильно! Красуня🔥", "Красуня❤️❤️❤️❤️. Ну очей не відвести просто😍😍😍😍", "Кішечка ❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥", "Класна )".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще