Зірки українського та російського шоу-бізнесу активно ведуть свої сторінки в Instagram, показуючи шанувальникам не тільки уривки з концертів, але і закулісне життя. По суті, ця соцмережа допомагає фанатам стати ближче до їхніх кумирів, познайомиться з сім'єю, а іноді навіть поспілкуватися зі знаменитостями. Так, артисти часто виставляють ще й кадри своїх домашніх улюбленців, яких фолловери просто обожнюють. Дізнайтеся, які друзі живуть у Нікітюк, MARUV, Каменських і Потапа, Полякової, Віри Брежнєвої, Сніжани та Сергія Бабкіних.

Леся Нікітюк обожнює показувати шанувальникам білосніжного пса породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафаель (а скорочено Рафік). Артистка не тільки робить забавні кадри з кращим другом, але і завела для нього окрему сторінку в Instagram.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сніжана і Сергій Бабкіни - щасливі господарі відразу двох "лисих" котиків-сфінксів: Кокоса і Цєі. Подружжя приїхало в розплідник "тільки подивитися" на милих тварин, а поїхали відразу з двома.

Настя Каменських і Потап часто радують їх веселим песиком породи бішон фризе на прізвисько Мімі, що в перекладі з італійської означає "кохана".

Оля Полякова з доньками буквально нещодавно обзавелися новою подружкою. Тепер у їх хаті живе ще й померанський шпіц, тезка пухнастика Потапа і Насті, також на прізвисько Мімі. Іноді в Сторіс артистка забавно сварить собачку за те, що вона така бруднуля.

Віра Брежнєва рідко показує шанувальникам улюбленицю породи мальтипу по кличці Дейзі. Фанати просто обожнюють маленького і ніжного пухнастика, всякий раз засипаючи їх з Вірою компліментами.

MARUV зовсім недавно стала володаркою французького бульдога зі смішним прізвиськом Ізольда Олександрівна (по батькові справжнє, так звати чоловіка Анни Корсун). Щаслива господиня вже встигла завести аккаунт для улюблениці і приміряти на неї різні костюмчики.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.