Знаменитий британський агент та мрія усіх жінок Джеймс Бонд в жодному фільмі не змінить свою стать і назавжди залишиться чоловіком.. Про таке розповіла продюсер екранізацій і власниця прав на франшизу Барбара Брокколі.

Як відомо, не так давно у мережі ходили чутки про те, що головний герой у фільмах про агента 007 може змінити свою стать та стати жінкою. Однак, донька засновника "бондіани" заявила, що жодних дівчат в ролі британського розвідника не буде.

Ліворуч Деніел Крейг, праворуч Барбара Брокколі

"Він може бути будь-якого кольору, але він чоловік. Я вважаю, що ми повинні створювати нових персонажів для жінок - сильні жіночі характери. Я не бачу особливого сенсу в тому, щоб використовувати популярний чоловічий персонаж і змусити жінку грати його. Я думаю, що жінки набагато цікавіше за все цього", - сказала вона.

Варто відзначити, що вже незабаром, а точніше у квітні чого року, на широкі екрани вийде нова частина про знаменитого агента 007 – "Не час вмирати". Однак, є й погана звістка, британський актор Деніел Крейг, який не одноразово грав Бонда, востаннє гратиме головну роль у фільму.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Лашана Лінч тимчасово замінить Джеймса Бонда на посаді агента 007. Уточнюється, що героїня Лінч у майбутньому стане центральним персонажем франшизи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в інтернеті з'явився офіційний трейлер останньої частини культової кіносаги про легендарного агента 007 Джеймса Бонда "Не час помирати", яка вийде в квітні 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що відомий інтернет-ресурс IMDB оприлюднив рейтинг найбільш очікуваних кінопрем'єр 2020 року.