Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з дружиною і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артист вирішив розповісти, які розваги у парочки є на канікулах, позуючи в басейні з блакитною водою.

"Так. Пост про розваги.

Найбільше мені подобається, що молодняк (а я себе відношу до молодняку) як тільки починається дощ, відразу біжить ховатися під навіс. А ось пропалені досвідом і віком хлопці і дівчата взагалі не паряться, якщо дощ їх застав під час акваджиму, ніхто навіть бровою не веде. Просто продовжують веселитися в басейні.

Весь цей час я спостерігав серферські дошки, але не бачив жодного серфера. Можливо вони обрали аквааеробіку, сигарну кімнату або coffee game (досі не розумію що це за гра). Але ні. Просто виявилося, що сам серф з іншого боку пляжу. Йти 10 хв (ось такий величезний пляж)

Значить завтра, піду ловити дикі хвилі або піну, як вийде)))", - поділився думками Дантес. Фолловери залишилися в захваті, коментуючи пост Вови.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.